Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 22.01.2019, 07:27
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Львів » Путівник » Мясная лавка
Мясная лавка
evigukovaДата: Субота, 08.12.2018, 00:26 | Сообщение # 1
Приїжджий
Група: Користувачі
Сообщений: 11
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Хочу открыть свою мясную лавку, мясо домашнее. Что лучше купить- пристенную горку и выкладывать туда запаянное мясо в вакуумных пакетах или витрину и пусть там лежит все открыто кусками
 
babivaleriyaДата: Субота, 08.12.2018, 13:14 | Сообщение # 2
Приїжджий
Група: Користувачі
Сообщений: 14
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Я привыкла что б все лежало открыто, хотя вакуум это гигиеничнее
 
kschrev57Дата: Субота, 08.12.2018, 22:24 | Сообщение # 3
Приїжджий
Група: Користувачі
Сообщений: 13
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Я в даний момент вибираю на цьому підприємстві https://tehnoholod.lviv.ua/ холодильне обладнання для свого магазину і дивлячись на асортимент товарів підприємства, я б на вашому місці краще придбала пристенную гірку. У неї і продукції більше поміститься, та і вірно попередній коментатор сказал- запаяне м'ясо у вакуумі набагато краще і безпечніше. Я, як покупець, віддаю завжди перевагу м'ясу у вакуумних пакетах.
 
pypiДата: Вівторок, 25.12.2018, 21:38 | Сообщение # 4
Приїжджий
Група: Користувачі
Сообщений: 15
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Офлайн
наверное лучше когда мясо в вакуумной упаковке.
 
Форум » Львів » Путівник » Мясная лавка
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Каталог україномовних сайтів